E-Book

4 stappen naar een ontspannen en vreugdevol leven.

Je bent ontzettend druk met iedereen om je heen. Je rent van de ene afspraak naar de andere. Je voelt je geleefd en eigenlijk ben je niet écht gelukkig. Je wilt niets liever dan meer balans tussen werk, gezin en je sociale contacten zonder dat je jezelf vergeet. Maar op dit moment lukt het jou nog niet. Je weet niet waar je de tijd vandaan moet halen. Jou tijd komt nog wel.

Maar wat nou als ik jou vertel dat het kan! Dat je beter voor jezelf kan zorgen waarbij je niet het gevoel krijgt dat je anderen daarmee te kort doet. Hoe? Leer dat in dit E-Book! In 4 stappen naar een ontspannen en vreugdevol leven. 

E-Book: kies vaker voor jezelf
lifecoach Marieke Timmer
Marieke Coach foto
Marieke Coaching Lief voor Jezelf

Even voorstellen...

Lange tijd deed ik eigenlijk maar wat. Ik leefde mijn leven en ik maakte mijn keuzes. Maar eigenlijk was ik diep ongelukkig.

Ik leefde op de automatische piloot en paste me aan. Daarnaast zei ik altijd ‘ja’, ook als ik er geen zin in had. Als er iemand de ster was in het ophouden van de schone schijn, dan was ik dat wel. Totdat ik opeens stil kwam te staan. Doorgaan lukte niet meer; mijn energie was letterlijk uit mijn lijf geslopen.

Door deze ervaring moest ik belangrijke beslissingen nemen, want zo doorgaan was geen optie. Ik ging op zoek naar mezelf: wat maakt mij gelukkig en waar wil ik mijn kostbare tijd aan besteden? Om écht stappen te maken, moest ik behoorlijk uit mijn comfortzone komen. Uiteindelijk heeft het mij zachter en gelukkiger gemaakt.

Ik weet hoe het is als je altijd maar doorgaat, en ik begrijp dat je voelt dat je het graag anders wilt doen. Soms kan je de stap nog niet alleen zetten, en daarom wil ik jou daarbij helpen.

E-Book

Je bent ontzettend druk met iedereen om je heen. Je rent van de ene afspraak naar de andere. Je voelt je geleefd en eigenlijk ben je niet écht gelukkig.

Je wilt niets liever dan meer balans tussen werk, gezin en je sociale contacten zonder dat je jezelf vergeet. 

Maar op dit moment lukt het jou nog niet. Je weet niet waar je de tijd vandaan moet halen. Jou tijd komt nog wel. 

Maar wat nou als ik jou vertel dat het beiden kan. Hoe zorg je voor meer zelfliefde én zelfzorg waarbij je niet het gevoel krijgt dat je anderen daarmee te kort doet. 

Leer in 4 stappen hoe je dat doet. 

Gratis E-Book afbeelding
lifecoach Marieke Timmer
Marieke Coach foto
Marieke Coaching Lief voor Jezelf

About Me

Lange tijd deed ik eigenlijk maar wat. Ik leefde mijn leven en ik maakte mijn keuzes. Maar eigenlijk was ik diep ongelukkig.

Ik leefde op de automatische piloot en ik paste mij aan. Ik zei altijd ‘ja’ ook als ik er geen zin in had. Ik was een ster in het ophouden van de schone schijn. Totdat ik opeens stil kwam te staan.

Ik moest belangrijke beslissingen nemen want zo doorgaan was geen optie. Ik heb geleerd om uit mijn comfort te komen en nieuwe stappen te zetten. Het heeft mij zachter en gelukkiger gemaakt. 

Ik weet hoe het is als je altijd maar door gaat. Ik weet hoe het voelt als je het graag anders wilt maar de stap nog niet kan zetten. En daarom wil ik jou daarbij helpen.