Just YOU Day

Een dag Speciaal voor Jou

We leven in een drukke, prikkelrijke en veeleisende wereld. Werk, een partner, kinderen, vrienden, maatschappelijke issues en het huishouden vragen veel van ons. Steeds meer raken we de verbinding met onszelf kwijt. We vinden het niet gek dat jij je soms zo gehaast voelt en op zoek bent naar rust. Ook wij ervaren die druk en hebben af en toe een moment nodig om los te komen van het drukke leven en weer op zoek te gaan naar onszelf. 

Hoe fijn zou het zijn als er een dag is waarop je die verbinding weer kunt voelen? Een dag waarop je het drukke leven achter je kunt laten en jij je mag focussen op jezelf.

We organiseren evenementen voor vrouwen die één dag voor zichzelf willen. Die rust zoeken en willen investeren in zichzelf. Vrouwen die het lef hebben om een keer voor zichzelf te kiezen. 

Deze dag is Speciaal Voor jou!

Op vrijdag 16 juni 2023 van 10.00 – 16.00 organiseren wij weer een fantastisch event speciaal voor JOU! Deze dag staat in het teken van jou! Je komt hier voor jezelf, zodat je tot mooie inzichten kan komen en even stil kan staan. De andere rollen van het leven leg je even naast je neer.

Een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Motiverende verhalen over verwachtingen. Zelfinzicht opdrachten over wie jij ten diepste bent. Workshops over jouw waarden en dromen en waarbij je ook met je handen aan de slag gaat. Ondertussen genieten van de natuur, de wijde omgeving, de hapjes en een overheerlijke lunch. Kan je het je al voorstellen? Zie je jezelf al zitten in de zon, op die dag waarop je weer in verbinding kan komen met jezelf?

Trainers aan het woord

Annemarie

'Als je als vrouw laat zien wie je bent, op gaat staan en gaat stralen heb je nog veel meer kracht in je en kan je zoveel meer dan je denkt! Deze dag wil ik je graag helpen om te ontdekken waar jouw kracht zit, en ook wat je valkuilen zijn, zodat je daar beter mee om kan gaan. Ik wil je laten inzien dat je zonder schuldgevoel tijd voor jezelf vrij kan maken. Deze dag leer ik jou wat voor jou belangrijk is en hoe je daarin balans kan vinden.'

Marieke

‘Elke vrouw is uniek en mooi, precies zoals ze is. Er is er geen één hetzelfde en dat maakt de wereld zo mooi. Dat maakt vrouwen speciaal. Wat een kracht zit er in elke vrouw: ze kan bergen verzetten. Tegelijkertijd kan een vrouw zichzelf ook wegcijferen en daardoor zichzelf verliezen. Op deze dag ik samen met jou ontdekken waar jij blijf van wordt en hoe jij de balans en het plezier terug kan pakken in je leven. Zodat jouw leven weer beter bij je past.'

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

Deelnemers aan het woord

5/5

Just YOU Day

Vrijdag 16 juni 10.00 - 16.00
99
  • Een compleet verzorgde dag met drankjes, hapjes en een heerlijke lunch
  • Een welkomstpakket met alles wat je nodig hebt voor deze dag
  • Motiverende speeches en toffe opdrachten
  • Workshops waarbij je ook met je handen aan de slag gaat
  • Een prachtige, rustige omgeving midden in de natuur
  • Fijne en inspirerende vrouwen om verbinding mee te zoeken
  • Een plek waar jij jezelf mag zijn en waar er naar je wordt geluisterd

Sneak Peak

9
Compleet verzorgd
Een compleet verzorgde dag met drankjes, hapjes en een heerlijke ambachtelijke lunch. Laat je verwennen door je even niet druk te maken over eten en drinken. Er wordt voor je gezorgd!
Tijd voor jezelf
Hoe lang is het geleden dat jij een hele dag de tijd nam voor jezelf? Deze dag is echt voor JOU. Luister naar motiverende speeches en doe mee met toffe workshops om in verbinding met jezelf te komen.
Natuurlijke omgeving
Jij bent van harte welkom midden in de natuur. In het prachtige polderlandschap in Nijkerk willen wij jou welkom heten. Deze plek straalt rust uit, waar jij mag gaan genieten.

Deelnemers aan het woord

5/5

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

Deze dag heeft het unieke thema: Een dag voor jezelf. Het staat echt in het teken van jou en jouw persoonlijke ontwikkeling en heeft een inhoudelijk, sterk programma. De dag is casual en je mag komen zoals jij bent. Motiverende speeches, (groeps)opdrachten, meditatie en workshops wisselen elkaar af. Je gaat met een volle tas en met waardevolle, persoonlijke inzichten naar huis.

Je hoeft je niet voor te breiden. Na de aanmelding ontvang je van ons een algemene vragenlijst per mail. Deze vragenlijst kan je online invullen, zodat wij jou alvast beter leren kennen.

Als jij je hebt aangemeld dan ben je verzekerd van jouw plek. Je ontvangt van ons een mail, met daarin meer informatie over het event. In de mail staat een link naar de online vragenlijst. Deze mag je invullen. Zodra wij die van jou binnen hebben dan ontvang je van ons een factuur welke je binnen 14 dagen naar ons mag overmaken. Houd je (spam) inbox dus goed in de gaten!

Nee, je hoeft geen eten en drinken mee te nemen. Wij verzorgen de hele dag, waarbij je onbeperkt koffie, thee en water kunt pakken. Ook ontvang je een heerlijke lunch en zijn er tussendoortjes, zoals fruit en zelfgemaakte hapjes.

Ja, zeker kan je dat bij ons aangeven. In de algemene vragenlijst die je ontvangt na de aanmelding kan je aangeven of je een allergie of speciale dieetwensen hebt. We houden hier bij de lunch en tussendoortjes rekening mee.

Ja, je kunt je samen met een vriendin, kennis, collega, buurvrouw etc. aanmelden. We stimuleren het om samen te komen, omdat het erg waardevol is de dag samen te beleven. Je ontdekt en krijgt inzichten over jezelf, wat je direct met de ander kunt delen. Natuurlijk hoef je niet samen te komen. Als je deze dag liever alleen beleeft, ben je van harte welkom. Je zal je zeker niet alleen voelen! Meld je wel even apart aan voor de dag zodat je ook de bevestigingsmail ontvangt. 

Er is plek voor 25 vrouwen. Om er een speciale dag van te maken en om de verbinding met elkaar aan te gaan, vinden we het belangrijk om de groep klein houden. Wil je er graag bij zijn? Geef je dan snel op, want vol = vol.

Ja zeker, je kan bij ons een cadeaubon aanschaffen. Met deze bon kan je iemand deze dag cadeau doen. Wil jij graag een cadeaubon van het event op vrijdag 16 juni mail dan even naar info@mariekecoaching.nl

© 2023 Marieke Timmer | Alle rechten voorbehouden