Gratis kennismaken? Neem contact met mij op >

Stel je eens voor......

Stel je eens voor dat jij je weer goed voelt. Je zit lekker in je vel. Je hebt weer energie en zin om dingen te ondernemen. 

Eindelijk, na jaren van diëten heb jij een manier gevonden om je gezonde gewoontes vast te houden. Je kleding zit weer goed. Sterker nog, je voelt je zo lekker dat je een nieuwe broek hebt gekocht die heerlijk zit en waarin jij echt weer jezelf kan zijn.

Tuurlijk geniet je wel eens van een drankje of een taartje. Voorheen kon jij je daar erg schuldig over voelen maar nu geniet je er gewoon weer van. Je bent in balans, er is meer rust gekomen in je hoofd. Je bent milder naar jezelf en naar andere mensen om je heen. Jij voelt je weer de vrouw die JIJ bent en dat straal je uit.

Zie je het al voor je? Hoe heerlijk zou het zijn als je dit over een jaar over jezelf zou kunnen zeggen? Ik geloof dat dit kan en ik wil deze reis graag samen met jou maken. Ben jij er klaar voor?

complete aanpak

Mijn methode is niet gebaseerd op het zoveelste dieet. Een dieet is vaak een kortetermijnoplossing die jou uiteindelijk niet gaat helpen. De nadruk tijdens de coaching ligt op échte verandering. Als jij stapje voor stapje je leefstijl aanpast dan ga je dat echt wel merken in je kledingmaat en ga je niet alleen je doel bereiken maar ook behouden.

De coaching is gebaseerd op 4 elementen, deze hebben allemaal invloed op een leven in balans. In de coaching bespreken wij elk element waarbij je per element leert om beter voor jezelf te zorgen. We bespreken: voeding, hormonen, bewegen en ontspanning.

Mijn aanpak is altijd op maat. Wil jij een persoonlijke benadering en diepgaande coaching? Dan ben je bij mij op het juiste adres. 

'Ik kwam bij Marieke terecht omdat ik, na twee zwangerschappen, kilo’s kwijt wilde. Dankzij de coaching heb ik mijn motivatie teruggevonden. Toen ik eenmaal wist waarvoor ik het deed, ging bij mij de knop om. Dankzij de voedzame tips en positieve coaching ben ik, op een gezonde en fijne manier, heel erg dicht bij mijn doel gekomen.'

Kim

'Een half jaar geleden heb ik bij Marieke aangeklopt. Wat ze mij heeft geleerd is dat ik heel bewust naar mezelf en mijn gedrag ben gaan kijken. Daardoor heb ik zelf mijn voedingspatroon aangepast en is mijn mindset verandert. Ik voel mij veel fitter en gezonder en inmiddels ben ik heel wat kilo’s kwijt. Dit heb ik te danken aan Marieke.'

Kirsten

'Ik wilde inzicht krijgen in de 'waarom' van mijn eetbuien. Ook wilde ik afvallen, fitter en energieker worden, beter voor mezelf zorgen. Mede door de coaching bij Marieke is dat gelukt. De gesprekken vond ik erg prettig en de oefeningen hebben mij goed op weg geholpen. Het coachtraject was een prettige ervaring en ik heb veel geleerd.'

Colinda

Ben jij er écht klaar voor?

De programma’s zijn speciaal voor jou als je graag beter voor jezelf wilt zorgen. Je wilt afvallen, fitter en energieker worden maar je wilt hiervoor geen streng dieet meer volgen. Jij wilt resultaat op de langere termijn, jij wilt blijvend resultaat. 

Deze verandering is niet voor iedereen weggelegd. Jij wilt écht graag aan de slag met je gezondheid. Eigenlijk wil je niet langer wachten om te starten, het liefst start je vandaag nog. Je weet wat je valkuilen zijn maar je bent bereid om deze gewoonten te doorbreken. Jij wilt je gedrag ander de loep nemen want jij gelooft dat jij diegene bent die dat gedrag kan veranderen. Je stapt het traject in met een open houding, jij wilt het graag anders maar je hebt hier wel hulp bij nodig. Als je daar klaar voor bent dan gaan wij er samen alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen.