LEEFSTIJL COACHING

Als je hier terecht bent gekomen dan betekent dat waarschijnlijk dat je verandering wilt! Je wilt weer lekker in je vel zitten en vol zelfvertrouwen stralen. Heb jij al alle diëten geprobeerd maar is het nooit gelukt om je gewicht te behouden? Wil jij graag op een verantwoorde en gezonde manier afvallen, maar wil jij je niet weer storten in het zoveelste strenge dieet?

Stel je eens voor dat jij je weer lekker in je vel zit. Dat je na jaren van diëten nu een manier hebt gevonden om je gezonde gewoontes vast te houden. De voeding die jij eet past helemaal bij jou en je eigen gezinssituatie. Je voelt je fit en sterk en je merkt dat je meer energie hebt gekregen. Ook zit je kleding weer goed. Sterker nog, je voelt je zo lekker dat je een nieuw jurkje hebt gekocht die heerlijk zit en waarin jij je echt weer vrouw voelt.

Tuurlijk geniet je wel eens van een drankje of een taartje. Voorheen kon jij je daar erg schuldig over voelen maar nu geniet je er gewoon weer van. Je bent in balans, er is meer rust gekomen in je hoofd als het gaat over eten en jezelf. Je bent milder naar jezelf en naar andere mensen om je heen. Jij voelt je weer de vrouw die JIJ bent en dat straal je uit.

Zie je het al voor je? Hoe heerlijk zou het zijn als je dit over een jaar over jezelf zou kunnen zeggen? Ik geloof dat dit kan en ik wil deze reis graag samen met jou maken. Ben jij er klaar voor?

HI MOOI MENS!

Zit jij vaak niet lekker in je vel? Ben je misschien een paar kilo te zwaar? Wil je wel afvallen moet weet je gewoon niet meer hoe? Voel jij je niet meer écht happy?

Door al die diëten en adviezen zie je door de bomen het bos niet meer. Jij hebt al zoveel geprobeerd maar niets met blijvend succes.

Aan de andere kant ben jij ook echt gemotiveerd om je eetgedrag aan te passen. Jij bent ervan overtuigd dat jij de regie terug kan pakken en jij bent bereid om aan de slag te gaan met je mindset.

Mijn methode is niet gebaseerd op het zoveelste dieet. Een dieet is vaak een kortetermijnoplossing die jou uiteindelijk niet gaat helpen. De nadruk tijdens de coaching ligt op échte verandering. Als jij stapje voor stapje je leefstijl aanpast dan ga je dat echt wel merken in je kledingmaat en ga je niet alleen je doel bereiken maar ook behouden.

En je weet dat je daardoor ook weer fitter kan worden en kan gaan stralen, toch?!

LEEFSTIJL COACHING COMPLEET

Dit traject is speciaal voor jou als je een paar kilo wilt afvallen en daarnaast fitter en energieker wilt worden. Je wilt hiervoor geen streng dieet volgen, jij wilt je leefstijl aanpassen.

Daarnaast wil je aan de slag met je mindset zodat het jou deze keer wel gaat lukken om die leefstijl te behouden. Dit programma is persoonlijk en dus ook voor iedereen anders. We beginnen altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Vanuit daar plannen we de coachgesprekken. Jij bent uniek dus ook elk programma is op maat gemaakt. Wil jij een persoonlijke benadering en diepgaande coaching? Dan is dit programma precies voor jou. 

Ben jij op zoek naar een benadering waarbij wij samen werken aan een complete leefstijlverandering dan zit je hier goed.

Dit programma is gebaseerd op een totale aanpak en bestaat uit vier onderdelen waar wij ons de komende tijd op gaan focussen. Elk onderdeel wordt in meer of mindere mate besproken. Het ligt er maar net aan waar jij behoefte aan hebt en wat voor jou op dat moment goed voelt.

  1. Fysiek: Waar sta jij nu op het gebied van voeding, ontspanning, bewegen en slaap?
  2. Mentaal: Hebben gedachten invloed op je eetpatroon?
  3. Balans: Hoe is de balans tussen moeten en willen? 
  4. JIJ: Pak jij de regie over je eigen leven?

Na het traject..

♥  Kan jij weer écht genieten van lekker eten. 
♥  Kan jij weer kleding aantrekken waar jij je goed in voelt.
♥  Ga jij gezond en gevarieerd koken én neem je daar de tijd voor.
♥  Voel jij je weer happy in je lijf.
♥  Straal je weer zoals je ooit deed.
♥  Heb jij de regie weer teruggepakt over je eetgedrag.

Wil je graag samen met mij aan de slag om je leefstijl aan te passen, gezonder, fitter en energieker te worden? 

WAT KAN JE VERWACHTEN.....

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek (60 minuten) gaan wij dieper in op jouw vraag. Wat wil je bereiken? Hoe zie jij jezelf over een paar maanden en wat wil je daar voor doen? Na het intakegesprek hebben wij samen doelen geformuleerd en weet jij waar je aan wilt werken. Je ontvangt na het gesprek een persoonlijk voedingsplan zodat je direct al aan de slag kan gaan. 

Coachgesprekken

Tijdens de coach gesprekken (60 minuten) gaan wij aan de slag voor jou! We onderzoeken vaste patronen die ervoor zorgen dat het jou steeds niet lukt om je doel te halen. We doen (korte) oefeningen om de patronen te leren doorbreken. Ook ontvang je tips, trucs en adviezen om jezelf sterker, fitter en energieker te maken. De gesprekken zijn het begin, jij gaat thuis aan de slag om te oefenen en te ervaren.

Investering

Ieder persoon is uniek dus ook ieder programma en traject is uniek en op maat gemaakt. Tijdens het intake gesprek bepalen wij samen hoeveel coachgesprekken jij nodig hebt in de komende periode. Dit hangt helemaal af van welke doelen wij samen hebben opgesteld. De minimale investering is 1 intakegesprek + 3 coachgesprekken (€ 299,- incl. BTW). Eventueel kan je het traject uitbreiden met extra coachgesprekken. De investering van een los coachgesprek van 60 minuten is € 75,- incl. BTW per gesprek.

Vergoeding

Wist jij dat de meeste zorgverzekeraars de trajecten bij mij in de praktijk (gedeeltelijk) vergoeden vanuit de aanvullende verzekering? Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik geregistreerd bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Het kan dus zo zijn dat de consulten (gedeeltelijk) vergoed worden. Daarnaast zijn er steeds meer werkgevers die de kosten van leefstijl coaching vergoeden. Vraag het na bij jouw werkgever en bekijk of er mogelijkheden zijn voor vergoedingen.