Logo Marieke Timmer
Marieke Coaching Lief voor Jezelf

Lief Voor Jezelf

Misschien heb je wel eens een poging gewaagd om beter voor jezelf te zorgen. Misschien heb je een zelfhulpboek gelezen of een gratis masterclass gevolgd. Toch blijft het lastig om daadwerkelijk vaker voor jezelf te kiezen. Zelfs als het wel lukt, voel je je schuldig ten opzichte van de ander.

Komt dit bekend voor? Wil je vaker prioriteit geven aan jezelf, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken of waar je de tijd vandaan moet halen? Of word je vaak tegengehouden door bezwaren die je vertellen dat het egoïstisch is?

Ik wil je graag voorstellen aan mijn programma “Lief Voor Jezelf”. Tijdens dit programma leer je om vriendelijker te zijn voor jezelf.

Waarom dit Programma?

Zelfinzicht

De eerste stap naar meer zelfliefde en zelfzorg is zelfinzicht. Neem de tijd om diep in jezelf te kijken en te begrijpen wie je bent, wat je verlangens en behoeften zijn, en wat je grenzen zijn. Reflecteer op je sterke punten en waar je trots op bent, evenals op gebieden waar je wilt groeien.

Zelfaceptatie

Accepteer jezelf volledig, met al je gebreken en imperfecties. Wees vriendelijk voor jezelf en vermijd zelfkritiek. Herinner jezelf eraan dat niemand perfect is, en dat het oké is om fouten te maken. Zelfacceptatie is de basis van zelfliefde, en het stelt je in staat om van jezelf te houden, ongeacht je tekortkomingen.

Zelfzorg

Je gaat op zoek naar ‘zelfzorgactiviteiten’. Activiteiten die goed voor jou zijn. Denk hierbij aan voeding, rust nemen, voldoende bewegen en mediteren. Maar het kan ook gaan om activiteiten die je energie geven en je ziel voeden, zoals hobby’s, of tijd met je dierbaren.

Kies voor Jezelf

Kiezen voor jezelf is grenzen aangeven. Leer om grenzen te stellen en te respecteren. Dit betekent dat je ‘nee’ kunt zeggen als iets niet goed voelt voor jou, en dat je jezelf beschermt tegen overmatige verplichtingen of negatieve invloeden. 

Voor wie is dit programma geschikt?

Jij kunt worstelen met zelftwijfel en onzekerheid, omdat je vaak negatieve gedachten hebt over jezelf en jezelf voortdurend vergelijkt met anderen. 

Jij zet jezelf op de tweede plaats en laat anderen voor gaan, wat ten koste kan gaan van jouw welzijn. 

Misschien heb jij de neiging tot zelfkritiek en perfectionisme. Wanneer is het goed genoeg?

Ook kan het zijn dat jij moeite hebt met het prioriteren van jouw eigen behoeften en dat je geen tijd inplant voor jezelf.

Soms voel jij je uit balans, ervaar je een gebrek aan vreugde en heb je te weinig tijd voor activiteiten die jou energie geven. 

Herkenbaar? Geef je nu op voor het (online) programma speciaal voor vrouwen waar je gaat leren om beter voor jezelf te zorgen! 

Twee opties

Het Programma “Lief voor Jezelf” is op twee manieren te volgen. Als online training kun je op je eigen tempo leren en heb je de rust om onafhankelijk te werken.

Als je naast het online programma op zoek bent naar meer verdieping dan is het VIP programma een goede keus. Het online programma wordt dan uitgebreid met 3 (online) coachgesprekken. 

Online programma marieke coaching

Online Programma (DIY)
Je krijgt toegang tot een uitgebreid programma met modules, video’s, werkboeken en oefeningen die je in je eigen tempo kunt voltooien.

Eenmaal ingeschreven, behoud je 1 jaar toegang tot het programma en alle toekomstige updates.

Lief voor jezelf programma incl. coaching

Persoonlijk Programma (VIP)
Dit programma biedt 3 maanden persoonlijke begeleiding en ondersteuning om jouw specifieke behoeften en doelen aan te pakken.

Inclusief 1 kickstart gesprek (á 45 min) en 2 coachsessies (á 30 min). Ook online mogelijk.

Deze vrouwen gingen je voor

“Ik zit veel beter in mijn vel. Door kleine stapjes te maken op het gebied van zelfzorg en door milder te zijn voor mezelf en anderen. Tijdens deze reis heeft Marieke mij vooral geleerd om deze stap te zetten voor mezelf en niet persé voor anderen. Door de coaching heb ik geleerd hoe ik bepaalde gedachten meer los mag laten zodat ik meer mag genieten. Wat fijn om nu door te gaan met een lichter gevoel aan de buiten- en binnenkant. Marieke, bedankt voor de fijne coaching.”

Henriette

“Ik was op zoek naar een coach die kon uitzoomen op mijn leven en me daarmee verder kon helpen. De open en relaxte sfeer zorgde ervoor dat ik mezelf kon zijn. Ik heb geleerd dat het goed is zoals ik ben en dat ik op bepaalde dingen geen invloed heb en dat mag loslaten. Marieke is een hele open en fijne coach waarbij je je snel thuis voelt. Ze helpt je van een afstand kijken naar een bepaalde situatie waardoor je daar beter mee om kan gaan en de dingen in perspectief gaat zien. Echt een heel fijn en leuk mens!”

Eline

“Al een aantal maanden voelde ik mij ontzettend moe. Ik had nergens meer zin in en ik had geen echte passies en vreugde meer in in mijn leven. Via een kennis ben ik bij Marieke terecht gekomen en wat was dat fijn. Er was meteen een klik en ik kon echt mijn verhaal kwijt. Marieke is zelf ook erg open en dat maakte dat ik mij op mijn gemak voelde. Samen hebben we een plan gemaakt en stap voor stap kreeg ik mijn vreugde, energie en passie terug. Ik ben ontzettend blij met het resultaat.”

Mariska