PERSOONLIJKE COACHING

Jij bent een mooi, sterk en liefdevol persoon. Gericht op de mensen om je heen en altijd druk en bezig. Je leeft met de dag, misschien wel met het uur, waar je diep van binnen van baalt. Je hebt wel dromen en wensen maar die houd je liever voor je, daar is nu geen tijd voor, toch?

Je hebt een rijk sociaal leven en een prima baan. Ondertussen ben je ook vaak aan het piekeren of kan jij je zorgen maken. ‘Wat vinden anderen van mij?’. ‘Doe ik het wel goed genoeg?’.

Je voelt je niet altijd gelukkig, maar durft dat vaak niet uit te spreken. Van de buitenkant lijkt het perfect maar van binnen voel je je soms heel alleen en eenzaam, misschien zelfs ongelukkig. Je bent behoorlijk hard voor jezelf.

Jij staat wel open voor verandering en je wilt het wel anders maar je weet gewoon niet zo goed hoe en waar je moet beginnen. Ook is het spannend. Je mist iemand die jou ziet, die naar je luistert, waar je jezelf kan zijn. En diep van binnen mis je ook jezelf. Die energieke sprankelende persoonlijkheid die je ooit was. 

Herken jij je in het verhaal? Voel jij dat het tijd is om te gaan veranderen? Dan ben je bij mij op de juiste plek en gaan wij ontdekken wie jij werkelijk bent en waar jij blij van wordt. Samen gaan we aan de slag met de ACT (Acceptatie & Commitment) methode. Met behulp van gesprekken en (korte) oefeningen gaan wij op zoek naar wie jij bent en waar jij blij en enthousiast van wordt. Lijkt je dat niet heerlijk?

WIL JIJ ONTDEKKEN WIE JIJ WERKELIJK BENT?

Persoonlijke Coaching Compleet

Tijdens dit traject ontdek je wie je bent, wat je waarden en passies zijn en welke actie je kan ondernemen om te leven naar jouw waarden. Ook leer je ruimte te maken voor vervelende gedachten zodat je met meer compassie naar je jezelf en de wereld om je heen kan kijken.

Weet jij wie jij ten diepste bent?
Zit je veel in je hoofd?
Pieker je veel?
Zit je niet meer op je plek?
Weet je niet meer goed wat jij nu eigenlijk wilt?
Wil je wel veranderen maar weet je niet hoe?

Dit traject is speciaal voor jou als je jouw veerkracht wilt vergroten, zodat je meer van het leven kan genieten. Dit traject is voor jou als jij graag wilt ontdekken wat jouw persoonlijke waarden zijn en welke actie jij kan ondernemen om meer naar die waarden te leven. 

Na het traject…

♥  Weet jij veel beter wie jij bent en wat jij nodig hebt. 
♥  Leef je minder vanuit regels en ‘moeten’ maar meer vanuit jouw waarden. 
♥  Kies je voor een ervarend leven en ga je waardevolle ervaringen, niet uit de weg. 
♥  Heb jij een manier gevonden om met negatieve gedachten en belemmeringen om te gaan. 
♥  Ben je minder aan het piekeren en heb je meer contact met ‘hier en nu’. 
♥  Heb je geleerd hoe je met belemmerende en negatieve gedachten beter om kan gaan. 

Hoe zou jij je voelen als je meer kan genieten in het moment? Als je weer weet wie jij bent en wat je graag wilt doen. Hoe zou het zijn als jij duidelijke stappen hebt genomen om meer naar jouw waarden te gaan leven? Hoe zou jij je dan voelen? 

WAT KAN JE VERWACHTEN...

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek van 60 minuten, gaan wij dieper in op jouw vraag. Wat wil je bereiken? Hoe zie jij jezelf over een paar maanden en wat wil je daar voor doen? Na het intakegesprek hebben wij samen doelen geformuleerd en weet jij waar je aan wilt werken en hoeveel coachgesprekken wij nodig hebben om die doelen te behalen. 

Coachgesprekken

Tijdens de coach gesprekken (60 minuten) gaan wij aan de slag voor jou! We onderzoeken vaste patronen die ervoor zorgen dat het jou steeds niet lukt om je doel te halen. We doen (korte) oefeningen om de patronen te leren doorbreken. De gesprekken zijn het begin, jij gaat thuis aan de slag om te oefenen en te ervaren.

Investering

Ieder persoon is uniek dus ook ieder traject is uniek en op maat gemaakt. De minimale investering is 1 intakegesprek + 3 coachgesprekken (€ 299,- incl. BTW). Eventueel kan je het programma uitbreiden met extra coachgesprekken. De investering van een los coachgesprek van 60 minuten is € 75,- incl. BTW per gesprek.

Vergoeding

Wist je dat steeds meer werkgevers de kosten van individuele coaching vergoeden? Vraag het na bij jouw werkgever en bespreek of er mogelijkheden zijn voor vergoedingen voor het volgen van een coachtraject.