Gratis kennismaken? Neem contact met mij op >

STRESS EN BURN-OUT COACHING

We leven in een drukke, prikkelrijke en veeleisende wereld. Werk, een partner, kinderen, vrienden, maatschappelijke issues en het huishouden vragen veel van ons. Steeds meer raken we de verbinding met onszelf kwijt. Hoe is dat voor jou?

Voel jij je opgejaagd? Heb je het gevoel dat je op je tenen loopt? Ervaar je veel stress? Heb je het idee dat je nog maar net alle ballen hoog kan houden? Kost het drukke leven jou meer energie dan dat het jou oplevert?

Hoe zou het zijn als je meer in balans zou zijn. Als je naast jouw drukke en hectische leven ook momenten kan ervaren van rust. Hoe zou het zijn als je weer tijd inplant voor momenten waar jij energie van krijgt. Hoe zou jij je voelen als je 1 keer per week een moment hebt helemaal voor jezelf? Zou je dan meer opgeladen zijn? Heb je dan weer meer rust en geduld in jouw leven? Hoe zou jij je dan voelen?

STRESS & BURN-OUT COACHING COMPLEET

Dit coachtraject is speciaal voor jou als jij op zoek bent naar meer rust, balans en plezier in je leven. Aan het einde van het traject heb je meer focus, weet je wat je wilt en welke koers je wilt varen en maak jij keuzes die gebaseerd zijn op jouw energiegevers. 

Tijdens dit traject ontdek jij hoe jij vaker kan ontspannen, hoe je de rust kan vinden en hoe jij je grenzen kan bewaken. Je leert doormiddel van mindfulness en korte ademhalingsoefeningen om meer rust in te bouwen in je dagelijks leven. Ook ontdek jij wat je energiegevers en je energienemers zijn zodat je leert om op tijd je rust te pakken. 

Ben jij op zoek naar een benadering waarbij wij samen werken aan meer rust en balans in je leven dan is dit traject precies voor jou. 

Na het traject..

♥  Ervaar je meer balans tussen werk, gezin en privé.
♥  Heb jij geleerd om wat vaker af te remmen en in het NU te leven. 
♥  Ben jij weer meer naar je gevoel aan het luisteren en minder naar je hoofd. 
♥  Kan jij je eigen grenzen beter verwoorden en aangeven. 
♥  Zeg je vaker ‘nee’ tegen verplichtingen. 
♥  Heb jij ontdekt waar je weer energie van krijgt. 

Wil je graag samen met mij aan de slag om meer in balans te komen? Wil jij weg van het gehaaste gevoel en gaan leven met minder druk en verplichting? Geef je dan vandaag op, ik kom graag met je in contact. 

WAT KAN JE VERWACHTEN.....

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek van 60 minuten, gaan wij dieper in op jouw vraag. Wat wil je bereiken? Hoe zie jij jezelf over een paar maanden en wat wil je daar voor doen? Na het intakegesprek hebben wij samen doelen geformuleerd en weet jij waar je aan wilt werken en hoeveel coachgesprekken wij nodig hebben om die doelen te behalen. 

Coachgesprekken

Tijdens de coach gesprekken (60 minuten) gaan wij aan de slag voor jou! We onderzoeken vaste patronen die ervoor zorgen dat het jou steeds niet lukt om je doel te halen. We doen (korte) oefeningen om de patronen te leren doorbreken. De gesprekken zijn het begin, jij gaat thuis aan de slag om te oefenen en te ervaren.

Investering

Ieder persoon is uniek dus ook ieder traject is uniek en op maat gemaakt. De minimale investering is 1 intakegesprek + 3 coachgesprekken (€ 299,- incl. BTW). Eventueel kan je het programma uitbreiden met extra coachgesprekken. De investering van een los coachgesprek van 60 minuten is € 75,- incl. BTW per gesprek.

Vergoeding

Wist je dat steeds meer werkgevers de kosten van individuele coaching vergoeden? Vraag het na bij jouw werkgever en bespreek of er mogelijkheden zijn voor vergoedingen voor het volgen van een coachtraject.