Tarieven Marieke Coaching

Vergoedingen

Als gediplomeerd BGN-gewichtsconsulent wordt Coaching op Leefstijl vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Ben je aanvullend verzekerd? Check dan HIER of je in aanmerking komt voor vergoeding. Twijfel je? Neem contact op met je zorgverzekeraar.

De gesprekken voor stress- en burn-outcoaching en lifecoaching worden nog niet vergoed door de zorgverzekering. Steeds meer werkgevers vergoeden echter coachingsgesprekken. Overleg met je werkgever en bespreek de mogelijkheden voor een eventuele vergoeding van een coachtraject. Houd er rekening mee dat de coachtrajecten gemiddeld 6 tot 10 sessies bevatten.

Bedrijven en werkgevers

Als bedrijf of werkgever kunt u contact met mij opnemen voor informatie over de tarieven voor coaching binnen uw organisatie. Ik bied op maat gemaakte coachingssessies aan die gericht zijn op stress- en burn-outpreventie, evenals lifecoaching voor uw medewerkers.

Daarnaast organiseer ik ACT (Acceptance and Commitment Training) en Leefstijl trainingen die bijdragen aan het welzijn en de productiviteit van uw team.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact met mij op. Samen bespreken we graag hoe ik uw organisatie kan ondersteunen met mijn diensten.

MIJN MISSIE

Van Klacht naar Veerkracht!

Het is mijn missie om jou te helpen omgaan met moeilijkheden, zodat je kunt blijven investeren in wat écht belangrijk voor je is. Ik wil je laten zien dat je veel sterker bent dan je denkt, zelfs als je het moeilijk hebt.

Graag bied ik een warme en gastvrije ruimte waarin jij je gehoord, begrepen en gesteund voelt.