Gratis kennismaken? Neem contact met mij op >

LEEFSTIJL COACHING

Als je hier terecht bent gekomen dan betekent dat waarschijnlijk dat je verandering wilt! Je wilt weer lekker in je vel zitten en vol zelfvertrouwen stralen. Heb jij al alle diëten geprobeerd maar is het nooit gelukt om je gewicht te behouden? Wil jij graag op een verantwoorde en gezonde manier afvallen, maar wil jij je niet weer storten in het zoveelste strenge dieet?

Stel je eens voor dat jij je weer lekker in je vel zit. Dat je na jaren van diëten nu een manier hebt gevonden om je gezonde gewoontes vast te houden. De voeding die jij eet past helemaal bij jou en je eigen gezinssituatie. Je voelt je fit en sterk en je merkt dat je meer energie hebt gekregen. Ook zit je kleding weer goed. Sterker nog, je voelt je zo lekker dat je een nieuw jurkje hebt gekocht die heerlijk zit en waarin jij je echt weer vrouw voelt.

Tuurlijk geniet je wel eens van een drankje of een taartje. Voorheen kon jij je daar erg schuldig over voelen maar nu geniet je er gewoon weer van. Je bent in balans, er is meer rust gekomen in je hoofd als het gaat over eten en jezelf. Je bent milder naar jezelf en naar andere mensen om je heen. Jij voelt je weer de vrouw die JIJ bent en dat straal je uit.

Zie je het al voor je? Hoe heerlijk zou het zijn als je dit over een jaar over jezelf zou kunnen zeggen? Ik geloof dat dit kan en ik wil deze reis graag samen met jou maken. Ben jij er klaar voor?

leefstijlcoaching compleet

Misschien ben jij wel een paar kilo te zwaar. Je voelt je in ieder geval niet fit en energiek. Jij wilt wel beter voor jezelf gaan zorgen maar weet gewoon niet meer hoe. Door al die diëten en adviezen zie je door de bomen het bos niet meer. Jij hebt al zoveel geprobeerd maar niets met blijvend succes.

Aan de andere kant wil je heel graag je leefstijl aanpassen want je bent het zat om te zwaar te zijn. Je bent het zat om je zo te voelen en elke keer weer in diezelfde spiraal terecht te komen.

Je bent echt gemotiveerd om je gedrag aan te passen. Het is nu écht de hoogste tijd om er iets mee te doen. Maar je weet gewoon niet zo goed waar je moet beginnen.

Complete aanpak

Mijn trajecten zijn speciaal voor jou als je graag beter voor jezelf wilt zorgen. Je wilt afvallen, fitter en energieker worden maar je wilt hiervoor geen streng dieet meer volgen. Jij wilt blijvend resultaat. 

Mijn methode is niet gebaseerd op het zoveelste dieet. Een dieet is vaak een kortetermijnoplossing die jou uiteindelijk niet gaat helpen. De nadruk tijdens de coaching ligt op échte verandering. Als jij stapje voor stapje je leefstijl aanpast dan ga je dat echt wel merken in je kledingmaat en ga je niet alleen je doel bereiken maar ook behouden.

Deze methode is gebaseerd op 5 pilaren. Deze 5 pilaren hebben allemaal invloed op een leven in balans waarbij je leert om beter voor jezelf te zorgen. De 5 pilaren van deze methode zijn: voeding, hormonen, bewegen, ontspanning en zelfliefde.

Mijn leefstijl programma is altijd op maat. Wil jij een persoonlijke benadering en diepgaande coaching? Dan is dit programma precies voor jou.

Leefstijlcoaching compleet

Voor wie is het?

Dit programma is speciaal voor vrouwen die graag een paar kilo willen afvallen en die daar hulp bij nodig hebben omdat het simpelweg alleen niet lukt. Dit programma is voor de vrouw die veel baat heeft bij persoonlijk advies en coaching op het gebied van voeding, beweging en hormonen. 

Wat kan je verwachten?

Intakegesprek van 60 minuten
180 minuten persoonlijke coaching (zelf in te delen)
Leefstijlanalyse + advies
Persoonlijk voedingsplan
Startgids Voeding Op Maat
Receptenboek met 50+ simpele & gezonde recepten
Onbeperkt contact via mail en WhatsApp

OOK ONLINE MOGELIJK!!

Wat zijn de kosten?

De investering voor dit programma is €299,- 
Betalen in twee termijnen is mogelijk.
Bekijk vergoeding mogelijkheden hieronder ⇓

Eetgedrag & Mindset

Voor wie is het?

Dit programma is speciaal voor vrouwen die al veel diëten hebben geprobeerd en die daar helemaal klaar mee zijn. Jij weet heel goed wat je moet eten maar je valt steeds weer in dezelfde valkuilen. Je bent een echte jo-jo-er maar daar wil je echt graag vanaf. Dit programma gaat jou de tools geven om patronen te doorbreken.

Wat kan je verwachten?

Intakegesprek van 60 minuten
300 minuten persoonlijke coaching (zelf in te delen)
Leefstijl- en balansanalyse + advies
Valkuilen en patronen in kaart brengen
(thuis) opdrachten om patronen te leren doorbreken
Blik op de toekomst: wat wil je?
Onbeperkt contact via mail en WhatsApp

OOK ONLINE MOGELIJK!

Wat zijn de kosten?

De investering voor dit programma is €449,- 
Betalen in twee termijnen is mogelijk.
Bekijk vergoeding mogelijkheden hieronder ⇓

Vergoeding

Wist jij dat de meeste zorgverzekeraars de trajecten bij mij in de praktijk (gedeeltelijk) vergoeden vanuit de aanvullende verzekering? Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik geregistreerd bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Het kan dus zo zijn dat de consulten (gedeeltelijk) vergoed worden.

Daarnaast zijn er steeds meer werkgevers die de kosten van leefstijl coaching vergoeden. Vraag bij je werkgever na of er een vitaliteitsbudget, persoonlijk ontwikkelbudget of leefstijlbudget beschikbaar is.