Gratis kennismaken? Neem contact met mij op >

'Zullen we samen?'

Groepstraining eetgedrag en leefstijl

Heb jij het gevoel dat je helemaal klaar bent met diëten? Dat je na de zoveelste poging denkt ‘het is weer niet gelukt’? Heb jij echt alles al geprobeerd, van sap-dieet tot Koolhydraat arm en heeft niks geholpen? Ben jij er moedeloos van geworden en weet je gewoon niet meer wat voor jou wel werkt? Stop er dan mee! Het volgende dieet gaat jou niet brengen wat jij eigenlijk nodig hebt.

Ga maar eens na, hoeveel geld, tijd en energie heb jij besteed aan al die dieet pogingen? En waar sta je nu? Hebben ze jou geholpen?

Wat jij nodig hebt is kennis, inzicht in je eetgedrag, rust, structuur en meer tijd voor jezelf. Je bent op zoek naar een leefstijl die voor jou werkt én waarbij je je goed voelt. Een dieet gaat jou dat nooit bieden en werkt altijd averechts. Slecht 1% van de bevolking houd het dieet vol. Misschien wordt het nu eens tijd om het anders te doen. Te stoppen met diëten en te leren hoe jij beter voor jezelf kan zorgen. 

Hoe doen we dat?

In deze groepstraining ga jij leren hoe je structureel beter voor jezelf kan zorgen. Hoe jij minder gaat snaaien en snoepen. Hoe je voedzamer én lekker kan koken. Je ontdekt welke leefstijl perfect bij jou past. Je stopt met het tellen van calorieën en het volgen van lijstjes. Je gaat ontdekken wat jouw ideale voedingspatroon is. Je bepaalt je nieuwe beweegritme en maakt keuzes omdat jij dat wilt niet omdat het moet.

Tijdens deze training ga ik jou leren hoe je stap voor stap je gedrag kan aanpassen zodat je nooit meer een dieet hoeft te volgen.

Je leert hoe je fit en energiek kan worden door de juiste voeding en combinaties van voeding te nemen. Je leert hoe jij je hormonen optimaal in balans samen laat werken zodat jij je echt beter gaat voelen.

Daarnaast doe jij dit samen met anderen vrouwen die er net zo in staan als jij. Wij creëren een fijne plek waarbij positieve coaching en verbinding centraal staan. 

Ben jij bereid om het nu écht anders aan te pakken?

Waar gaan we mee aan de slag?

Module 1: Een frisse start
Het (eet)gedrag zoals jij die nu kent is door jou ontwikkeld. Waar je vandaan komt heeft hier invloed op. We kijken naar de herkomst en naar patronen die jij hebt ontwikkeld door de jaren heen. We richten ons ook op de toekomst. Hoe ziet jouw ideale eetpatroon eruit? Wat kan jij doen om te komen waar je wilt zijn?

Module 2: Voeding & Beweging
Als je voor jezelf een mooi doel en plan hebt opgesteld is het wel zo fijn om te weten hoe je dat kan bereiken. Ik vertel jou de waarheid over voedingsstoffen, stofwisseling en hormonen en hoe je die in balans brengt. Ook kijken we naar het onderdeel beweging. Wat kan jij doen om letterlijk in beweging te komen?

Module 3: Balans
In deze module gaan we kijken naar de balans in jouw leven. En dan heb ik het voornamelijk over de verhouding tussen moeten en willen. Want als de verhouding tussen moeten en willen uit balans is geraakt kan dat ervoor zorgen dat jij anders met je voedingspatroon om gaat dan dat je eigenlijk zou willen. 

Module 4: Jouw plek
Wat vind jij belangrijk in je leven? Wat zijn je waarden en waar krijg je energie van? Hoe past je nieuwe leefstijl daarbinnen? Komt het overeen met je waarden en hoe jij je plek inneemt?

Wie, Wat, Waar?

Deze groepstraining is speciaal voor 30+ vrouwen die willen stoppen met diëten maar die wel beter voor zichzelf willen gaan zorgen. Het is voor vrouwen die minder streng voor zichzelf willen zijn. Vrouwen die alle ballen hoog houden, vaak voor anderen klaar staan maar weinig aan zichzelf toekomen. 

Met een leuke groep vrouwen van maximaal 8 deelnemers gaan we samen aan de slag. Het voordeel van het werken in een groep is dat we elkaar kunnen motiveren en inspireren. Samen maak je sneller veranderingen mee die je alleen niet snel voor elkaar kan krijgen. tijdens de training ontvang je informatie en werk je in groepen of individueel aan een opdracht. 

Locatie: Nijkerk (exacte locatie volgt)
Startdatum: maandagavond 9 januari 2023
Duur: 4 avonden (even weken)

Investering in tijd en geld

Deze groepstraining vind plaats op 4 maandagavonden.
We starten om 19.00 uur en eindigen rond 21.00 uur. De avond is inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Investering:
€299,- in één keer betalen
€ 160,- in twee termijnen

Kom je samen met een vriendin, collega, buurvrouw of wie dan ook dan ontvangen jullie beiden €50,- korting op de totaalprijs. 

Ben je aanvullend verzekerd? Veel zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de trajecten bij mij in de praktijk. Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik geregistreerd bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Het kan dus zo zijn dat deze training (gedeeltelijk) vergoed wordt. Bekijk de website van de BGN HIER.

Daarnaast zijn er steeds meer werkgevers die de kosten van Coaching & Training vergoeden. Als geregistreerd NOBCO Coach ben je verzekerd van een kwalitatief vaardige coach. Vraag bij jouw werkgever na of er mogelijkheden zijn voor vergoedingen van deze training. 

Na deze groepstraining....

» Weet jij hoe je structureel meer tijd vrijmaakt voor jezelf.
» Heb jij ontdekt wat jou ideale eetpatroon is.
» Kook jij weer gevarieerd, lekker en voedzaam én neem je daar de tijd voor.
» Voel jij je fit en energiek en merk je zelfs dat je kleding net iets lekkerder zit.
» Weet jij wat je valkuilen en patronen zijn en heb jij de tools om ze te omzeilen.
» Weet jij precies hoe je lijf en je hormonen werken zodat je beter voor je lijf kan zorgen.
» Heb jij de regie weer teruggepakt over je eetgedrag en heb je minder snaaibehoefte.
» Voel jij je lekkerder in je vel en heb je samen met anderen aan je doelen gewerkt.

Lijkt dit je niet heerlijk?